LinkedIn Facebook Twitter Groen Gebogen Groen Gebogen LinkedIn Facebook Twitter Paradijsvogels Experts Voorvechters Groenezaak Aanpakkers Straatpraat Groentjes Groenekijk Paradijsvogels Experts Voorvechters Groenezaak Aanpakkers Straatpraat Groentjes Groenekijk

Groen Gebogen is geland. En wel midden in het dorp!


Groen Gebogen is geland. We stonden natuurlijk al met beide benen op de grond. En we hadden al een plek op het internet, maar nu hebben we ook een vaste plek middenin het dorp. Met dank aan de gemeente Dalfsen zitten we vanaf nu in het Gruthuuske!


'Clubhuis' voor duurzaamheid


De komende weken gebruiken we om schoon te maken, spullen te verzamelen en in te richten. We gaan samen met onze nieuwe 'huisgenoot' ZP Dalfsen aan de slag om er iets moois van te maken. En wat ervan geworden is? Daar krijgt Dalfsen binnenkort een uitnodiging voor!

We gaan het Gruthuuske gebruiken als clubhuis voor mensen die duurzaam bezig willen zijn. Voor lezingen en workshops, voor demonstratieprojecten, voor buurtbijeenkomsten en discussieavonden. Voor informatie en een kop koffie. Vooralsnog staat het pand de komende 2 jaar tot onze beschikking.
Help mee!


Heb je een vraag over duurzaamheid of een duurzaam idee? Vanuit het Gruthuuske kan Groen Gebogen je vraag beantwoorden en je helpen je idee verder uit te werken en uit te voeren.

Heb je kennis en ervaring met duurzame projecten – sociaal of fysiek – en wil je die delen met anderen? Wil je meedoen om het Gruthuuske tot een bruisend dorpscentrum voor duurzaamheid te maken? Wij kunnen je hulp goed gebruiken. Neem contact met ons op via info@groengebogen.nl
Tot ziens in het Gruthuuske.Plaats een berichtCAPTCHA Image
Reload Image


 

Plaats een berichtCAPTCHA Image
Reload Image