LinkedIn Facebook Twitter Groen Gebogen Groen Gebogen LinkedIn Facebook Twitter Paradijsvogels Experts Voorvechters Groenezaak Aanpakkers Straatpraat Groentjes Groenekijk Paradijsvogels Experts Voorvechters Groenezaak Aanpakkers Straatpraat Groentjes Groenekijk


Wij willen graag weten waar jij nou het liefst een vreugdedansje of een sprongetje van plezier maakt. Doe daarom mee aan onze fotowedstrijd voor jong en oud!


Wat moet je doen:


– Knip het ‘Groene Helden’ masker uit de DalfsenNet magazine, pagina 30.
– Ga naar die ene groene plek waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Dat kan je eigen tuin zijn, de Bellingeweer, ergens aan de Vecht of dat ene prachtige verborgen plekje in het bos. Zolang het maar in de gemeente Dalfsen is. Zet je masker op en maak een foto van jou als Groene Held, met op de achtergrond jouw mooiste groene plek.
– Stuur de foto vóór 1 april op naar info@groengebogen.nl met daarbij je naam, je leeftijd, de plek waar hij gemaakt is en waarom je juist die plek zo mooi vindt.

De 10 mooiste en leukste foto’s ontvangen van ons een leuk, handig en duurzaam geschenk. Ook plaatsen we (na overleg met de makers) de mooiste foto’s in een collage op onze Facebook account en op DalfsenNet! Heb je geen masker meer? Haal ‘m zaterdag 21 maart van 11:00 tot 13:00 op bij onze stand op het kerkplein in Dalfsen.Plaats een berichtCAPTCHA Image
Reload Image


 

Plaats een berichtCAPTCHA Image
Reload Image